Hezké počasí láká na Novák, je však stále potřeba respektovat a dodržovat nařízení vlády v souvislosti s onemocněním Covid-19.

V areálu Nový rybník nadále platí nastavená opatření v souvislosti s pandemií koronaviru. Lidé musí dodržovat rozestupy, mít nasazené respirátory, nesmí tvořit hloučky a je potřeba chovat se zodpovědně a ohleduplně. 

S ohledem na hezké počasí, apelujeme na návštěvníky areálu Nový rybník, aby respektovali všechna vládní nařízení, netvořili hloučky a dodržovali rozestupy. „Jakožto provozovatel areálu a jeho jednotlivých sportovišť vynakládáme maximální úsilí pro podporu dodržování těchto nařízení, nejsme ale bohužel schopni kontrolovat každé jednotlivé sportoviště v areálu nepřetržitě, a to ani za přítomnosti dozoru areálu a zvýšené frekvence kontrol ze strany městské policie,“ říká Slaba, ředitel Sportovního zařízené města Příbram.

Pokud návštěvníci nebudou respektovat nařízení vlády, může se stát, že v zájmu bezpečnosti a s ohledem na zdraví návštěvníků i dalších osob, bude nutné některá sportoviště uzavřít.

 

 

 

Bc. Miroslava Poláková

Tisková mluvčí

Sportovní zařízení města Příbram, Legionářů 378, 261 01, Příbram VII

tel. č.: 318 621 384, mob.: 773 041 753

 

Oficiální webové stránky Sportovního zařízení města Příbram: www.szm.pb.cz

Oficiální FB stránky Sportovního zařízení města Příbram: https://www.facebook.com/szmpribram